Május végétől kétórányi repülőúttal elérhető lesz a megfizethető Tunézia

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Május végétől kétórányi repülőúttal elérhető lesz a megfizethető Tunézia

Feltöltve: 2020-04-21

Budapestről május végétől közvetlen charter járattal alig több mint két óra alatt lesz elérhető az egzotikus Afrika kapuját jelentő Tunisz.

Nem csoda, hogy tavaly is közel 14 ezer magyar turista választotta ezt az úti célt. A Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal egyértelművé tette, hogy fontosak számára a magyar utasok. A legtöbb turistát küldő Németország és Franciaország mellett a közép-európai régióból is egyre többen utaznak Tunéziába. A Földközi-tenger déli partját szegélyező államok között a leginkább liberálisnak tartott Tunézia nem elégszik meg ennyivel, évek óta nagy hatékonysággal törekszik a biztonság mellett a szolgáltatások színvonalának növelésére is, miközben tartja megfizethető árait.

Tunézia több mint megfizethető mediterrán tengerpart
Bár a hazai utazóközönség inkább a kedvezőbb árfekvésű tengerparti üdülőket keresi, Tunézia gazdag történelmi és természeti kincsei a partokon túl is számtalan lehetőséget kínálnak.

Karthágó városa a gazdag római kor emlékeit és a középkori arab építészet remekeit is őrzi, de az épített örökség mellett a természeti csodák is kiemelkedők. A több száz kilométernyi partszakasz a búvároknak is varázslatos lehetőségeket kínál, míg a Szaharát is egyre többen kívánják felfedezni egyedülállóan misztikus atmoszférája miatt.